Karekietpark 22

1444 HV Purmerend

0299 - 436402

maandag t/m vrijdag

Elke donderdag

Van 19:00 uur t/m 00:00 uur

Club Info

Intro
Biljartvereniging BV Waterland is een vereniging waarin jong, oud, man of vrouw op een sportieve maar vooral ontspannen manier de biljartsport kunnen beoefenen. Wij spelen onze clubavond en competitiewedstrijden in het gebouw van de Stichting Biljartcentrum Purmerend, Karekiet 22 te Purmerend. Een ieder is van harte welkom om kennis te maken met onze Biljartvereniging. Kom vrijblijvend langs op donderdagavond.

20200225_164223_001

Voornaamste doel
Ons voornaamste doel is het beoefenen van de biljartsport in georganiseerd clubverband in een ontspannen, niet al te formele, sfeer. De club is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond (KNBB) en speelt in het district Noord-Holland Midden.

Competities
Tijdens de clubcompetitie (januari t/m december) wordt er voor diverse roosters gespeeld:
Libre, 3 banden klein en groot

Lokaliteit
In het biljartcentrum beschikt Biljartvereniging BV Waterland over 8 kleine matchtafels en 2 grote matchtafels. De speelavond is op donderdagavond van 19:00 tot 00:00 uur. Tijdens het biljartseizoen (aug. t/m apr.) worden er voorwedstrijden en teamwedstrijden vanuit het District KNBB-NHM gespeeld.

Activiteiten
Als lid van de vereniging kunt u:

  1. Spelen voor de interne competitie op donderdagavond, of gewoon lekker vrij spelen.
  2. Als bondslid kunt u meedoen aan de voorwedstrijden van het district.
    Dit kan op een willekeurige locatie in het district Noord-Holland Midden zijn.
  3. Binnen de vereniging worden er teams geformeerd die meedoen aan de teamcompetities driebanden en Libre.  De uitwedstrijden worden op willekeurige avonden op willekeurige locaties in het district gespeeld.